Start

De poortenspecialist

We leveren maatwerk voor zowel nieuwbouw als renovatie. Elke poort die we plaatsen is uniek, we bouwen ze geheel volgens uw wensen. U kan bijvoorbeeld de kleuren kiezen, opteren voor beglazing of het systeem van een automatische aandrijving voorzien.

 

Kwaliteit

We werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. De poortbladen zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Daarop komt de kleurlaag en vervolgens een extra bescherming, verkleuren en verkrijten is dus uitgesloten. Qua isolatie hoeft u zich evenmin zorgen te maken. Een opvulling van 40 mm polyurethaanschuim (CFK-vrij) isoleert tegen koude en geluid.

 

Overtuig u in onze showroom

Vanzelfsprekend kan u op voorhand onze materialen aan de tand voelen. We tonen u graag de afwerkingsdetails en demonstreren de soepele werking van de poort. U bent welkom in onze showroom!

 

 GarantieTien jaar garantie

Ook na montage kan u op beide oren slapen. Onze poorten zijn uiterst betrouwbaar en dat bewijzen we door maar liefst 10 jaar garantie te geven. Interessant detail: dat is dubbel zo lang als de meeste van onze collega’s in de sector!